» مقالات انگلیسی » Improving thermal stability of hydrolysed whey protein-based infant formula emulsions by protein–carbohydrate conjugation , Chapter 3 – Core mathematical abilities in infants: Number and much more

Improving thermal stability of hydrolysed whey protein-based infant formula emulsions by protein–carbohydrate conjugation , Chapter 3 – Core mathematical abilities in infants: Number and much more



شناسه مقاله
10.1016/j.foodres.2016.01.028
دریافت مقاله

انگلیسی

Title: Improving thermal stability of hydrolysed whey protein-based infant formula emulsions by protein–carbohydrate conjugation , Chapter 3 – Core mathematical abilities in infants: Number and much more

Authors: Kamil P. Drapala and Mark A.E. Auty and Daniel M. Mulvihill and James A. O’Mahony, M.D. de Hevia

Journal: Food Research International

Year: 2016

Abstract:

Abstract Whey protein hydrolysate (WPH) ingredients are commonly used in the manufacture of partially-hydrolysed infant formulae. The heat stability of these emulsion-based formulae is often poor, compared with those made using intact whey protein. The objective of this study was to improve the heat stability of WPH-based emulsions by conjugation of {WPH} with maltodextrin (MD) through wet heating. Emulsions stabilised by different protein ingredients, whey protein isolate (WPIE), whey protein hydrolysate (WPHE), heated {WPH} (WPH-HE), and {WPH} conjugated with {MD} (WPH-CE) were prepared and heat treated at 75 °C, 95 °C or 100 °C for 15 min. Changes in viscosity, fat globule size distribution (FGSD) and microstructure, evaluated using confocal laser scanning microscopy (CLSM), were used to monitor the effects of hydrolysis, pre-heating and conjugation on the heat stability of the emulsions. Heat stability increased in the order {WPHE} < {WPIE} << WPH-HE <<< WPH-CE; emulsions WPHE, {WPIE} and WPH-HE destabilised on heating at 75 °C, 95 °C or 100 °C, respectively. Flocculation and coalescence of oil droplets were mediated by protein aggregation (as evidenced by CLSM) on heat treatment of WPH-HE emulsion at 100 °C, while no changes in {FGSD} or microstructure were observed in WPH-CE emulsion on heat treatment at 100 °C, demonstrating the excellent thermal stability of emulsions prepared with the conjugated {WPH} ingredient, due principally to increased steric stabilisation as a result of conjugation. , Abstract Adults’ ability to process numerical information can be traced back to the first days of life. The cognitive mechanisms underlying numerical representations are functional in preverbal infants, who are able to both track a small number of individuals and to estimate the numerosity of large sets across different modalities. This ability is closely linked to their ability to compute other quantitative dimensions such as spatial extent and temporal duration. In fact, the human mind establishes, early in life, spontaneous links between number, space, and time, which are privileged relative to links with other continuous dimensions (like loudness and brightness). Finally, preverbal infants do not only associate numbers to corresponding spatial extents but also to different spatial positions along a spatial axis. It is argued that these number–space mappings are at the origins of the “mental number line” representation, which is already functional in the first year of life.

Keywords: Emulsion, Conjugation, Heat stability, Whey protein, Infant formula, CLSM , Development, Number, Quantitative dimensions, Infants, Newborns

ترجمه فارسی
این متن به صورت خودکار و توسط موتور مترجم ترجمه شده است. برای سفارش ترجمه دقیق به قسمت 'سفارش ترجمه' مراجعه کنید

عنوان: بهبود پایداری حرارتی از آب پنیر هیدرولیز پروتئین مبتنی بر امولسیون فرمول نوزاد توسط صرف پروتئین کربوهیدرات، فصل ۳ – توانایی های ریاضی هسته در نوزادان: شماره و خیلی بیشتر

نویسندگان: Kamil P. Drapala and Mark A.E. Auty and Daniel M. Mulvihill and James A. O’Mahony, M.D. de Hevia

ژورنال: Food Research International

سال: ۲۰۱۶

چکیده:
چکیده آب پنیر هیدرولیزه پروتئین (WPH) مواد تشکیل دهنده به طور معمول در ساخت فرمول نوزاد نیمه هیدرولیز مقاومت حرارتی این فرمول مبتنی بر امولسیون اغلب ضعیف استفاده می شود، در مقایسه با کسانی که ساخته شده با استفاده از پروتئین آب پنیر دست نخورده هدف از این مطالعه، بهبود پایداری حرارتی امولسیون مبتنی بر WPH توسط صرف {WPH} با مالتودکسترین (MD) از طریق امولسیون حرارت مرطوب تثبیت اساس مواد تشکیل دهنده پروتئین های مختلف، پروتئین آب پنیر جدا (WPIE)، هیدرولیزات پروتئین آب پنیر (WPHE)، گرم {WPH} (WPH-HE )، و {WPH} کونژوگه با {MD} (WPH-CE) آماده شد و گرما در ۷۵ درجه سانتی گراد ۹۵ درجه سانتی گراد یا ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تغییرات دقیقه در ویسکوزیته، توزیع اندازه گلبول چربی (FGSD) و ساختار درمان،، ارزیابی با استفاده از میکروسکوپ کانفوکال لیزر اسکن (CLSM)، برای نظارت بر اثرات هیدرولیز، پیش گرم و صرف و نحو در مقاومت حرارتی ثبات امولسیون حرارتی در جهت {WPHE} به u0026 lt افزایش استفاده شد. {WPIE} به u0026 lt؛ به u0026 lt؛ WPH-HE به u0026 lt؛ به u0026 lt؛ به u0026 lt؛ WPH-CE. امولسیون WPHE، {} WPIE و WPH-HE در اثر حرارت در ۷۵ درجه سانتی گراد، ۹۵ درجه سانتی گراد یا ۱۰۰ بی ثبات درجه سانتی گراد، به ترتیب لخته و انعقاد قطرات روغن های تجمع پروتئین (که توسط CLSM مشهود) در عملیات حرارتی WPH- واسطه شد او در ۱۰۰ درجه سانتی گراد امولسیون، در حالی که هیچ تغییری در {FGSD} یا ساختار در امولسیون WPH-CE در عملیات حرارتی در دمای ۱۰۰ درجه مشاهده شد، نشان دادن پایداری حرارتی عالی امولسیون آماده شده با کونژوگه {WPH} مواد تشکیل دهنده، به دلیل عمدتا به افزایش ثبات فضایی به عنوان یک نتیجه از صرف، توانایی چکیده بزرگسالان برای پردازش اطلاعات عددی را می توان ردپای به روز اول زندگی مکانیسم شناختی نمایندگی عددی زمینه های کاربردی در نوزادان گزین گویانه، که قادر به هر دو مسیر یک تعداد کمی از افراد هستند و به منظور برآورد نهنمرهای از مجموعه های بزرگ در سراسر روش های مختلفاین توانایی است که نزدیک به توانایی خود را برای محاسبه دیگر ابعاد کمی مانند میزان فضایی و طول مدت زمانی در واقع مرتبط است، ذهن انسان ایجاد، در اوایل زندگی، پیوند ها خود به خود بین تعداد، فضا، و زمان، که نسبی ممتاز به ارتباط با دیگر ابعاد پیوسته (مانند بلندی صدا و روشنایی) در نهایت، نوزادان گزین گویانه نه تنها اعداد وابسته به متناظر گریبان فضایی بلکه به موقعیت مکانی مختلف در امتداد یک محور فضایی استدلال شده است که از این نقشه ها تعداد فضای در ریشه های continuous dimensions (like loudness and brightness) Finally, preverbal infants do not only associate numbers to corresponding spatial extents but also to different spatial positions along a spatial axis It is argued that these number–space mappings are at the origins of the “mental number line ” representation, which is already functional in the first year of life
کلمات کلیدی:   امولسیون، صرف و نحو، ثبات حرارتی، پروتئین آب پنیر، شیر خشک نوزاد، CLSM، توسعه، شماره، ابعاد کمی، نوزادان، نوزادان

سفارش ترجمه

سفارش ترجمه

توانایی ترجمه

توانایی ترجمه

  • فیلد های زیر را به عنوان نمونه کار ترجمه کنید. دقت کنید که کیفیت ترجمه در انتخاب شما به عنوان مترجم این مقاله موثر است.


دریافت مقاله