» مقالات انگلیسی » Application and validation of the Feeding Infants: Behaviour and Facial Expression Coding System (FIBFECS) to assess liking and wanting in infants at the time of complementary feeding

Application and validation of the Feeding Infants: Behaviour and Facial Expression Coding System (FIBFECS) to assess liking and wanting in infants at the time of complementary feeding



شناسه مقاله
10.1016/j.foodqual.2015.09.012
دریافت مقاله

انگلیسی

Title: Application and validation of the Feeding Infants: Behaviour and Facial Expression Coding System (FIBFECS) to assess liking and wanting in infants at the time of complementary feeding

Authors: C. Nekitsing and J. Madrelle and C. Barends and C. de Graaf and H. Parrott and S. Morgan and H. Weenen and M.M. Hetherington

Journal: Food Quality and Preference

Year: 2016

Abstract:

AbstractIntroduction The aim of this study was to validate a novel tool developed to measure liking and wanting in infants during the weaning period. The Feeding Infants: Behaviour and Facial Expression Coding System (FIBFECS; Hetherington et al., 2016) is an evidence based video coding tool, consisting of 13 items. There are 6 measures of avoidance/approach behaviours (turns head away, arches back, pushes spoon away, crying/fussy, leaning forward and rate of acceptance) to assess wanting and 7 facial expressions (brow lowered, inner brow raised, squinting, nose wrinkling, lip corners down, upper lip raised and gaping) to assess liking. Lower scores on the total scale indicated greater wanting and/or liking. The tool was applied to a recent randomized control trial (Hetherington et al., 2015). Method 36 mother–infant dyads took part in the study and were randomised to the intervention or the control group. Infants were filmed on two occasions whilst eating a generally liked vegetable (carrots) and less preferred vegetable (green bean). 72 video extracts were coded by 4 trained researchers with adequate certification scores, each video was coded by at least two coders. Items and scales were tested for discrimination ((1) intervention vs control; (2) liked vs disliked vegetable) and construct validity (correlation with intake and liking assessed by mother and researcher). Results Very good discrimination (p < 0.001) was obtained for carrots vs green bean for the total score and total negative facial expressions and rejection behaviours (p = 0.003). Discrimination for the intervention vs control groups was only obtained for the total rejections and the rate of acceptance (p < 0.05). The {FIBFECS} subscales had good construct validity as these were significantly correlated with intake and liking ratings (p < 0.01). Items such as crying/fussy and leaning forward were removed from the scale as well as inner brow raised, squinting and lip corners down, as these do not correlate with other variables. Their removal did not affect the integrity of the scale. The rate of acceptance parameter was found to have potential as a short method to measure wanting in infants. Conclusion The present study has demonstrated that the {FIBFECS} can be used to identify liking and wanting independent of subjective ratings from mothers and researchers, therefore, this tool can be used widely in the study of infant responses to novel foods at the time of weaning. There is potential to develop the tool for infants beyond the period of complementary feeding and to assist in identifying fussy eating in the early stages of development.

Keywords: Complementary feeding, Weaning, Like/dislike, Facial expressions, Liking, Wanting, Food refusal, Infant feeding, Scale

ترجمه فارسی
این متن به صورت خودکار و توسط موتور مترجم ترجمه شده است. برای سفارش ترجمه دقیق به قسمت 'سفارش ترجمه' مراجعه کنید

عنوان: نرم افزار و اعتبار از نوزادان تغذیه: رفتار و بیان صورت برنامه نویسی سیستم (FIBFECS) برای ارزیابی میل و مایل در نوزادان در زمان تغذیه تکمیلی

نویسندگان: C. Nekitsing and J. Madrelle and C. Barends and C. de Graaf and H. Parrott and S. Morgan and H. Weenen and M.M. Hetherington

ژورنال: Food Quality and Preference

سال: ۲۰۱۶

چکیده:
مقدمه هدف از این مطالعه این بود به اعتبار یک ابزار رمان برای اندازهگیری میل و مایل در نوزادان در طول دوره از شیر گرفتن نوزادان تغذیه: رفتار و بیان صورت برنامه نویسی سیستم (FIBFECS؛ هترینگتون و همکاران، ۲۰۱۶) مبتنی بر شواهد ابزار تصویری برنامه نویسی است ، متشکل از ۱۳ مورد وجود دارد ۶ اقدامات رفتارهای اجتناب / رویکرد (تبدیل سر دور، آرک، هل قاشق دور، گریه / بیداد کن، خم شدن به جلو و نرخ پذیرش) برای ارزیابی مایل و ۷ حالات صورت (پیشانی را کاهش داده، ابرو داخلی مطرح شده، دچار دوبینی، چین و چروک بینی، گوشه لب پایین، لب بالا را بلند کرد و خمیازه) برای ارزیابی میل نمرات پایین تر در مقیاس کل نشان داد که مایل بیشتر و / یا شهوت و میل ابزار به یک کارآزمایی بالینی تصادفی اخیر (هترینگتون و همکاران، ۲۰۱۵) استفاده شد روش ۳۶ زوج مادر و نوزاد در مطالعه صورت گرفت و در حالی که خوردن سبزی به طور کلی دوست (هویج) و سبزی کمتر ترجیح (لوبیا سبز) ۷۲ عصاره ویدیو توسط کدگذاری شد به مداخله و یا نوزادان گروه کنترل انجام شد در دو نوبت فیلم برداری شد ۴ محققان آموزش دیده با نمرات صدور گواهینامه مناسب، هر ویدئو با حداقل دو کدگذار موارد کدگذاری شد و مقیاس برای تبعیض ((۱) مداخله در مقابل کنترل مورد آزمایش قرار گرفتند. (۲) دوست، انتظار: کاهش سبزی را دوست نداشتند) و اعتبار سازه (همبستگی با مصرف و شهوت و میل توسط مادر و پژوهشگر) ارزیابی نتایج: از شماره تبعیض خیلی خوب (P u0026 lt؛ بدون ۰،۰۰۱) برای هویج در مقابل لوبیا سبز برای نمره کل و کل عبارت منفی صورت و دست آمد از {FIBFECS} خرده مقیاس بود اعتبار سازه خوب این با مصرف و شهوت و میل همبستگی داشتند؛ رفتارهای رد (P = 0003) تبعیض برای مداخله در مقابل گروه شاهد فقط برای کل رد و نرخ پذیرش (۰۰۵ P u0026 LT) به دست آمد رتبه بندی (P u0026 lt؛ بدون ۰۰۱)مواردی از قبیل گریه / داد و بیداد کن و به جلو خم از مقیاس و همچنین ابرو داخلی برداشته شد مطرح شده، دچار دوبینی و گوشه لب پایین، به عنوان این کار با متغیرهای دیگر بستگی ندارد حذف آنها از آن یکپارچگی مقیاس تاثیر نمی گذارد نرخ پارامتر پذیرش که پتانسیل به عنوان یک روش کوتاه برای اندازه گیری مایل در نوزادان نتیجه گیری مطالعه حاضر نشان داده است که {FIBFECS} می توان مورد استفاده برای شناسایی میل و مایل مستقل از رتبه های ذهنی از مادران و محققان، بنابراین، این ابزار می تواند به طور گسترده ای مورد استفاده قرار شد در این مطالعه از پاسخ نوزاد به نوخوراک در زمان از شیر گرفتن است بالقوه وجود دارد به منظور توسعه ابزار برای نوزادان فراتر از دوره تغذیه تکمیلی و به کمک در شناسایی غذا خوردن داد و بیداد کن در مراحل اولیه توسعه
کلمات کلیدی:   تغذیه تکمیلی، از شیر گرفتن، مانند / دوست نداشتن، حالات چهره، میل، مایل، امتناع غذا، تغذیه نوزاد، مقیاس

سفارش ترجمه

سفارش ترجمه

توانایی ترجمه

توانایی ترجمه

  • فیلد های زیر را به عنوان نمونه کار ترجمه کنید. دقت کنید که کیفیت ترجمه در انتخاب شما به عنوان مترجم این مقاله موثر است.


دریافت مقاله